Ontdek de gezellige wereld van werken bij Picnic!

Ben je op zoek naar een leuke baan waarbij je deel uitmaakt van een groeiend en innovatief bedrijf? Dan is werken bij Picnic misschien wel iets voor jou! In dit artikel vertellen we je alles over de unieke bedrijfscultuur, groeimogelijkheden en de dagelijkse werkzaamheden van een Picnic-medewerker. Lees dus snel verder!

De unieke bedrijfscultuur bij Picnic

Picnic is een jong en snelgroeiend bedrijf dat zich richt op het bezorgen van boodschappen. De bedrijfscultuur is uniek, omdat ze veel waarde hechten aan teamwork, een leuke werksfeer en het bieden van kansen aan hun medewerkers. Bij Picnic werken betekent dat je deel uitmaakt van een hecht team waar iedereen elkaar helpt en samenwerkt om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Teamwork en een leuke werksfeer

De werksfeer bij Picnic is informeel en gezellig. Iedereen is gelijk en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Dit komt onder andere doordat ze regelmatig leuke teamuitjes en borrels organiseren om elkaar beter te leren kennen en samen successen te vieren. De focus ligt altijd op samenwerken, elkaar helpen en samen lachen. Dit maakt werken bij Picnic zo leuk en uitdagend!

Groeimogelijkheden en kansen binnen Picnic

Werken bij Picnic betekent niet alleen dat je deel uitmaakt van een gezellig team, maar ook dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ze bieden interne opleidingen aan en stimuleren hun medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Zo investeren ze in jouw toekomst en zorgen ze ervoor dat je klaar bent voor de volgende stap in je carrière.

Interne opleidingen en doorgroeien

Binnen Picnic zijn er verschillende opleidingen en trainingen beschikbaar om jezelf verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen op het gebied van leiderschap, communicatie of logistiek. Daarnaast zijn er tal van doorgroeimogelijkheden, zowel horizontaal als verticaal. Zo kun je bijvoorbeeld starten als bezorger en uiteindelijk doorgroeien naar een functie als teamleider of manager. Kortom, bij Picnic liggen er volop kansen voor jou!

De dagelijkse werkzaamheden van een Picnic-medewerker

Een werkdag bij Picnic is nooit hetzelfde. Afhankelijk van je functie ben je bezig met het bezorgen van boodschappen, het werken in het magazijn of het ondersteunen van het team op kantoor. Wat alle functies gemeen hebben, is dat je altijd samenwerkt met je collega’s om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Werken als bezorger, magazijnmedewerker of op kantoor

Als bezorger ben je het gezicht van Picnic en zorg je ervoor dat de klant zijn boodschappen op tijd en met een glimlach ontvangt. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen en inpakken van de bestellingen. Op kantoor zijn er verschillende functies, zoals klantenservice, marketing en logistiek. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen dit toffe bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en start met werken bij Picnic!

Geef een reactie
You May Also Like